Om Masoko

Masoko AB tillhandahåller kvalificerat strategiskt stöd i marknadskommunikation för att förbättra dina kommande och befintliga kundrelationer. Vi hjälper er i allt från utbildningar i försäljning och kundbemötande till kvalificerad och kostnadseffektiv webbutveckling.

Vi har en bred kompetens inom affärsutveckling gällande framförallt marknad och försäljning, såväl på Internet som utanför. Våra utbildningar är anpassade för att din organisation helt enkelt ska bli effektivare och duktigare.

Vad är poängen med att dra till sig en massa kunder till din verksamhet om de ändå alltid bemöts på ett negativt sätt? Vad är poängen med att ha ett optimalt kundbemötande om inga kunder hittar er? Masoko hjälper er där ni stjälper.

Vi har kontor i Luleå, Sverige samt ett mycket välutbildat utvecklingsteam i Arusha, Tanzania. Kontoren jobbar mycket tätt ihop och kan tillsammans erbjuda både tids- och kostnadseffektiva mjukvarulösningar för er, utan att för den skull rucka på kvaliteten.

Det kan till exempel vara att du vill:

  • skapa en framgångsrik närvaro inom sociala medier,
  • starta en webbshop,
  • få fler besökare till din butik eller webbsida,
  • veta var dina besökare kommer i från och hjälpa dem att komma rätt på din webb,
  • höja utbildningsnivån för att få dina medarbetare att arbeta mot samma mål,
  • eller helt enkelt bara sälja mer grejer.

Att skapa ett samarbete med oss är enkelt. Så här går det till:

  1. Kontakta oss
  2. Vi samtalar om dina utmaningar och kommer fram till lösningar.
  3. Masoko samlar ihop rätt team för dig.
  4. Sen kör vi!

Vi samlar teamet, vi leder projektet – du kan gott hålla på med annat under tiden, eller vara involverad om du så önskar. För längre och mer komplicerade uppdrag har vi en tydlig och effektiv projektmodell vi gärna delar med oss av. Vi vill gärna arbeta tätt i hop med kunden för bästa möjliga utfall av ett projekt.

Kontakta oss idag, så kommer vi igång.

Du har inget att förlora. Affär eller inte, så vill vi gärna att du hör av dig!